Weer in de stroom van ‘normale’ leven

Zo is het alweer meer dan een week geleden! 🙂
Zo ben ik ook alweer bijna 2 weken hier… En heb ik er al een zotte drukke week op zitten van het ‘normale’ leven.

Het bevalt hier goed, in mijn eigen huiskamer, en ’s ochtends als ik de gordijnen open doe kijk ik recht op de weilanden van de landelijke omgeving waarin ik woon. Hier hoef ik dus niet eerst mezelf een stuk te verplaatsen voor ik me in de natuur begeef! Dat is natuurlijk super. En wandelen in het bos kan hier ook, op geen 5 minuten hiervandaan.
Terwijl ik dit schrijf, prijs ik me zeer gelukkig!
Ik houd echt enorm van de natuur. In de natuur kan ik alles even vergeten, zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon (over sneeuw gesproken trouwens… 😉 maart-staart en iets van roeren..!?!).
In de natuur proef ik, voel ik, zie ik, de essentie van het leven.
De natuur, is prachtig en wonderlijk, voor mij. En ik geloof voor menig mens… In de natuur, laad ik op.

Morgen, ga ik weer genieten van mijn wandeling! Ja, daar heb ik nu al zin in.

Afgelopen week was, vooral het tweede deel, erg druk en vermoeiend… Ik begon met mijn reïntegratie week, weer 4,5u werken. En wist dat mijn WIA aanvraag voor de 12e gedaan moest worden. Maar ik had, dacht ik, vrijwel alles compleet.
Dat bleek niet helemaal waar helaas… Achter mijn werk aan zitten voor gegevens/formulieren, ze eerst van u..wv halen, zelf nog wat bestanden maken, alles checken, kopiëren, printen, scannen, schrijven, uitzoeken etc.
Ipv 4,5u werken heb ik zo’n 10,5u gewerkt met het weekend erbij!?! Pfff, dat was me een dobber. Nog steeds met een oorontsteking (al bijna 2 weken) en voelde me gisteren dan ook behoorlijk beroerd.
Íets teveel.. Zou je denken? 😉

Des te groter de opluchting vandaag toen ik alles ingediend had en alles klaar ligt voor verzending! Zo blij. Dan kan ik nu weer even ademhalen, en rust en ontspanning nemen. Dat laatste, daar heb ik erg behoefte naar, een geestelijke behoefte, naast de rust die mijn lijf nodig heeft.

Vrijdag heb ik besloten, dat ik weer aan het werk ga hier. Deze week moet ik de 6u maken namelijk. En ik geloof dat ik al met al er eigenlijk al aan zit na vandaag weer 2u. Goed voor mezelf zorgen!

Dus nu er weer ruimte is, voel ik de behoefte om er weer eens op uit te kunnen gaan. Alleen al een theetje in het durp hier is goed ;-). Dát gaat me vast wel lukken, van het weekend.
Tijd om in te burgeren hier!

Fijne avond en, hopelijk, tot gauw!
Liefs

20130311-201222.jpg

4 thoughts on “Weer in de stroom van ‘normale’ leven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s