De eerste stap… Opstarten eigen werk

Spannend! Nu het stuk grond niet door gaat, en de plannen om ecologisch duurzaam met permacultuur te leven even uitgesteld worden, komt er een ander plan bovendrijven. Werk!
Jawel, ik voel dat de tijd daar is voor stappen. Net zoals ik eerder onderzocht over wonen en het stuk grond. Dat gaat niet door, dan ga ik verder met andere plannen. Als linksom niet werkte nog, dan rechtsom. En in dit geval, mijn lang gecreëerde droom van eigen werkzaamheden oppakken. Eigen praktijk, mensen helpen en begeleiden, de eerste stap uit de grote ideeënbus van mijn bovenkamertje. Een aantal mensen per week, beginnen bij 1. Zoveel ideeën, zoveel ambities, zoveel gedachten. Ergens beginnen… Dat wordt hier!
Mijn achtergrond inzetten, als fysio, coach, trainer, ervaringsdeskundige. Bundelen en mensen begeleiden, in hun kracht, herontdekken van potentie, liefdevol met diepgang, en lichtvoetigheid erbij. Op naar de kern!

Over een week heb ik een afspraak met een bekende, een vrouw welke ik al jaren ken, een vriendin van mijn moeder. Iemand die weet heeft van eigen bedrijven, vanuit passie, en ik met haar goed zou kunnen sparren. Ga ik vanuit… 😉
Ik heb de knoop doorgehakt, en om tot stappen te komen voor de uitvoering, contact gezocht en hulp gevraagd. Doe graag alles alleen natuurlijk, als onafhankelijke zelfstandige vrouw 😉 , maar weet ook heel goed dat we er niet voor niets allemaal samen zijn en we veel van elkaar kunnen leren. En soms is het nodig, om tot stappen te komen. Ik heb gebeld, en iets in gang gezet. Benieuwd waar het me brengen zal en hoe.
Leren, continu is het leven leren, en ik ben er klaar voor, om ook hierin te leren.
En het mooie is, of ik uitkom waar ik aan denk, maakt niet uit. De weg geeft genoeg om ergens uit te komen. Ook stap voor stap. Ik laat me verrassen!

Namasté

20131202-202721.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s